AUTHOR NAME

Community Reporters Albania

123 POSTS
0 COMMENTS
C.R.A është një organizatë jo-fitimprurëse e cila ka qëllim të promovojë gazetarinë qytetare në Shqipëri. Misioni i Community Reporters Albania është të raportojë çështjet sociale të thelluara me natyrë investigative.

Emergjencat Civile, modernizim vetëm ne letër

Autor:Denis Tahiri “Sot, kur nuk është mbushur ende viti nga fillimi i punës për ngritjen e kësaj strukture kaq të rëndësishme, e them me krenari...

Si të arrish një politikë koherente inovacioni në Rajonin e Adriatikut dhe Jonit?

Projekti BLUEAIR (“Rritja Blu në Rajonin e Adriatikut dhe Jonit”) bashkon njëmbëdhjetë partnerë nga tetë shtete si: Italia, Sllovenia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Mali...

Gjanica e ndotur dhe ujrat e zeza rrezikojnë jetën e komunitetit Rom në Fier

“Kam vite që jetoj këtu në Baltëz. Kanali Vjosë- Fiër- Levan kalon këtu pranë banesave tona. Ai sjell mbetje, kafshë të ngordhura. Kanalizime të...

Laknasi, pjesë e 100 fshatrave, 100 muaj për të bërë 3 rrugë prej 4 km

Pjesë e bashkisë Kamëz, fshati Laknas është shembulli më i drejtpërdrejtë se si projekti “100 Fshatrat” nuk ka lënë gjurmë, duke mos gjetur zbatim...

Fshati Luar në përpjekje për të joshur turistët

Në ditët e nxehta të verës, krahas plazheve, me endje kërkojmë ato pak vende të freskëta e me gjelbërim. E një vend të tillë,...

Të mbingarkuar dhe të keqpaguar, gazetarët zgjedhin midis familjes dhe profesionit

Për shkak të kushteve të vështira të punës, mungesës së kontratave apo mosrespektimi i tyre, mospagesa e sigurimeve dhe kërcënimet për dhunë fizike, një...

Fshati Fishtë, një model i agroturizmit dhe kulinarisë

Një fshat i vogël i shtrirë në kodrat e buta të Zadrimës në Lezhë është shndërruar në vitet e fundit në destinacionin e preferuar...

Latest news