CATEGORY

100 Fshtrat Turistik

Investigim/ Nga Lezha në Fier, cilat janë sukseset dhe dështimet e projektit “100 fshatrat”

Pas implementimit të “rilindjes urbane” përgjatë viteve 2013-2017, projekti “100 fshatrat” u hodh si ide nga kryeministri Rama në fushatën zgjedhore të 2017. Me...

Laknasi, pjesë e 100 fshatrave, 100 muaj për të bërë 3 rrugë prej 4 km

Pjesë e bashkisë Kamëz, fshati Laknas është shembulli më i drejtpërdrejtë se si projekti “100 Fshatrat” nuk ka lënë gjurmë, duke mos gjetur zbatim...

Fshati Luar në përpjekje për të joshur turistët

Në ditët e nxehta të verës, krahas plazheve, me endje kërkojmë ato pak vende të freskëta e me gjelbërim. E një vend të tillë,...

Fshati Fishtë, një model i agroturizmit dhe kulinarisë

Një fshat i vogël i shtrirë në kodrat e buta të Zadrimës në Lezhë është shndërruar në vitet e fundit në destinacionin e preferuar...

Latest news