CATEGORY

Investigim

Të lënë mënjanë, pse institucionet shqiptare nuk e luftojnë segregimin në shkolla?

Ligji shqiptar e ndalon segregimin e shkollave publike në Shqipëri, por ende disa shkolla fenomeni vazhdon edhe pas vendimeve nga Komisioneri për Mbrojtjen nga...

Të pambrojtur në raste aksidentesh dhe kontrata fiktive, cilat janë problemet kryesore të punëtorëve të pastrimit në Tiranë

Nga Fjona Çela Ata i shohim kudo, në qendër, nëpër rrugicat e lagjeve apo edhe në zonat më periferike të kryeqytetit. Në mëngjes, gjatë ditës në...

Sa efektive rezultuan e-kioskat në Bashkinë Tiranë?

Bashkia Tiranë, në vitin 2018 lançoi nismën më të rë të inovacionit teknologjik e-kioska në 10 Njësi Administrative në Tiranë. E-kioska do të ndihmonte...

Planet vendore për Romët, sa i kanë plotësuar bashkitë detyrimet që iu dikton ligji

Përgjatë vitit të fundit, CRA përmes raportimit komunitar ka adresuar probleme të shumta që kanë shqetësuar pakicat Rome dhe Egjiptiane në disa bashki të...

Fshati “Shesh” i verës, por pa investime dhe turistë

Sheshi është vetëm 20 kilometra larg nga Tirana, po aq larg ka edhe Durrësin. Por, pozita e favorshme gjeografike e këtij fshati mes dy...

“100 fshatrat” në Gjinar është realizuar vetëm në letër

Si për nga vlerat turistike, apo trashëgiminë kulturore, Gjinari është një nga pikat kryesore të bashkisë së Elbasanit. Natyra është treguar shumë bujare me...

Ministra që fluturuan shtrenjtë, 300 milionë lekë në bileta

Nga Denis Tahiri Viti 2019, nuk ka qenë kulmi negociatave dhe takimeve diplomatike më të rëndësishme për Shqipërinë, e megjithatë udhëtimet e ish-ministrit Gent Cakaj...

Latest news