- Advertisement -spot_img

TAG

Rome dhe Egjiptian

Raporti i Vëzhgimit të Zgjedhjeve Vendore  të 14 Majit për Romët dhe Egjiptianët

Community Reporters Albania (CRA) vëzhgoi Zgjedhjet Vendore 2023 për votuesit Rom dhe Egjiptian në 5 bashki (Tiranë, Shkodër, Fier, Elbasan dhe Berat ). Community Reporters...

DASH/Romët dhe Egjiptian, grupet më vulnerabël që shkelën të drejtat e njeriut

Departamenti i shtetit Amerikan, publikoi ditën e djeshme  raportin global për të drejtat e njeriut për vitin 2022, në këtë listë të madhe me...

8 marsi tjetër, si festojnë gratë që nuk kanë ushqim për të shtruar një drekë me familjen e tyre

“Jemi shumë të forta, me të vërtetë shumë të forta. Unë duroj. Por asgjë nuk ndryshon këtu në barraken time. Po e vendos buzekuqin...

Të pambrojtur në raste aksidentesh dhe kontrata fiktive, cilat janë problemet kryesore të punëtorëve të pastrimit në Tiranë

Nga Fjona Çela Ata i shohim kudo, në qendër, nëpër rrugicat e lagjeve apo edhe në zonat më periferike të kryeqytetit. Në mëngjes, gjatë ditës në...

Çfarë masash ka marrë KQZ për votën e romëve dhe egjiptianëve në 14 maj?

Në më pak se 2 muaj nga zgjedhjet lokale të 14 majit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po konkludon përgatitjet për mbarëvajtjen e këtij procesi....

Cili është efekti i kurseve profesionale në uljen e papunësisë për romët dhe egjiptianët?

Të shpërdarë nëpër zona të ndryshme në Tiranë, shpesh anëtarë të minoriteteve rom dhe egjiptian i shohim duke mbledhur mbetje të riciklueshme apo duke...

Prej 12 vitesh nuk bëhet Censusi, efekti që shkakton vonesa tek romët dhe egjiptianët

Nga Klevin Muka Prej 12 vitesh në Shqipëri nuk realizohet regjistrimi i popullsisë. I realizuar për herë të fundit në vitin 2011, shifrat e prodhuara...

Latest news

- Advertisement -spot_img