- Advertisement -spot_img

TAG

Zgjedhjet vendore 2023

Raporti i Vëzhgimit të Zgjedhjeve Vendore  të 14 Majit për Romët dhe Egjiptianët

Community Reporters Albania (CRA) vëzhgoi Zgjedhjet Vendore 2023 për votuesit Rom dhe Egjiptian në 5 bashki (Tiranë, Shkodër, Fier, Elbasan dhe Berat ). Community Reporters...

Korçë dhe Berat/Të njëjtët kryetar fituan, premtimet për shtresat sociale mbetet pa u realizuar

Fushata zgjedhore i nxiti kryetarët që rikandidojnë të dalin në terren dhe të dëgjojnë hallet e qytetarëve. Lagjia me banorë romë në qytetin e...

Zgjedhje Vendore/ 1576 Romë dhe Egjiptianë në 5 bashki votuan për zgjedhjet vendore

Ditën e djeshme u mbajtën zgjedhjet vendore në vendin tonë ku  përqindja e votuesve ishte më e ulta në këtë 9 palë zgjedhje vendore. Community...

Fshati si në mesjetë, Romët në Drizë të Fierit apel për vëmendje: Nuk votojmë nëse nuk ka investime

Nga Fjona Çela Fshati Drizë në Njësinë Administrative Qendër të Bashkisë Fier, prej më shumë se 30 vitesh nuk njeh asnjë investim. Prej shumë vitesh, mbi...

Çfarë masash ka marrë KQZ për votën e romëve dhe egjiptianëve në 14 maj?

Në më pak se 2 muaj nga zgjedhjet lokale të 14 majit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po konkludon përgatitjet për mbarëvajtjen e këtij procesi....

Latest news

- Advertisement -spot_img