- Advertisement -spot_img

TAG

Elbasan

Sfidat e romëve dhe egjiptianëve në Elbasan, problem strehimi dhe kartat e identitetit

Nga Fjona Çela Në bashkinë Elbasan, rreth 84 fëmijë romë dhe egjiptianë të grupmoshës 3-5 vjeç kanë ndjekur kopshtet dhe sistemin parashkollor. Nga 91 shkolla që...

Planet vendore për Romët, sa i kanë plotësuar bashkitë detyrimet që iu dikton ligji

Përgjatë vitit të fundit, CRA përmes raportimit komunitar ka adresuar probleme të shumta që kanë shqetësuar pakicat Rome dhe Egjiptiane në disa bashki të...

Elbasan/Romët jetojnë në errësirë dhe rrugë të amortizuara

Mbuluar nga tela të shumtë mbi çatitë e shtëpive, rrugica me pellgje me ujë, lagje në errësirë, kjo është pamja e lagjes 5 Maj...

Raporti i Vëzhgimit të Zgjedhjeve të 25 Prillit për Romët dhe Egjiptianët

Community Reporters Albania (CRA) vëzhgoi Zgjedhjet Parlamentare 2021 për votuesit Rom dhe Egjiptian në 4 bashki (Tiranë, Durrës, Fier dhe Elbasan). Community Reporters Albania është...

“100 fshatrat” në Gjinar është realizuar vetëm në letër

Si për nga vlerat turistike, apo trashëgiminë kulturore, Gjinari është një nga pikat kryesore të bashkisë së Elbasanit. Natyra është treguar shumë bujare me...

Latest news

- Advertisement -spot_img