CATEGORY

Zgjedhjet Parlamentare 2021

Raporti i Vëzhgimit të Zgjedhjeve të 25 Prillit për Romët dhe Egjiptianët

Community Reporters Albania (CRA) vëzhgoi Zgjedhjet Parlamentare 2021 për votuesit Rom dhe Egjiptian në 4 bashki (Tiranë, Durrës, Fier dhe Elbasan). Community Reporters Albania është...

Zgjedhje 2021/Mbyllet procesi i votimit, votuan 3577 votues Rom dhe Egjiptian në 4 bashki

Mbyllet procesi i votimeve në të gjithë Shqipërinë,sipas  KQZ deri në orën 19:00 kanë arritur të votojnë rreth 47.94 % e popullsisë, me përqindjen...

Zgjedhje 2021/Si paraqitet situata tek votuesit Rom dhe Egjiptian

Ka nisur procesi i votimit në të gjithë vendin tonë, deri në orën 13:00 sipas KQZ kanë arritur të votojnë rreth 27.5% e popullsisë. Qendra...

Latest news