CATEGORY

Vezhgim

Raporti i Vëzhgimit të Zgjedhjeve Vendore  të 14 Majit për Romët dhe Egjiptianët

Community Reporters Albania (CRA) vëzhgoi Zgjedhjet Vendore 2023 për votuesit Rom dhe Egjiptian në 5 bashki (Tiranë, Shkodër, Fier, Elbasan dhe Berat ). Community Reporters...

Zgjedhje 2021/Mbyllet procesi i votimit, votuan 3577 votues Rom dhe Egjiptian në 4 bashki

Mbyllet procesi i votimeve në të gjithë Shqipërinë,sipas  KQZ deri në orën 19:00 kanë arritur të votojnë rreth 47.94 % e popullsisë, me përqindjen...

Zgjedhje 2021/Si paraqitet situata tek votuesit Rom dhe Egjiptian

Ka nisur procesi i votimit në të gjithë vendin tonë, deri në orën 13:00 sipas KQZ kanë arritur të votojnë rreth 27.5% e popullsisë. Qendra...

Tirana Parking në 3 vite “zaptoi” më shumë se 70% të parkimeve publike të kryeqytetit

Nëse ke një takim punë, një kafe për të pirë në kryeqytet, apo të bësh një blerje në dyqane, mendimi i parë që të...

Latest news