CATEGORY

Uncategorized

Zgjedhje Vendore/ 1014 Romë dhe Egjiptianë në 5 bashki kanë votuar deri në oren 14:00

Ka nisur procesi i votimit në të gjithë Shqipëri, Community Reporters Albania është duke vëzhguar në 5 qytete: Tirana, Elbasani, Fier, Berati dhe Shkodra....

Cilat janë partitë dhe politikanët shqiptarë që kanë lobuar në SHBA nga 1992-2022

Lobimi i partive shqiptare drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës është një temat e nxehta në ditët e fundit. Shumë akuza bëhen nga të...

Dash DASH to Euro EUR price history chart

ContentCirculating SupplyDash PRICE TODAY IN EURDash Dash is another Bitcoin fork that was created to increase transaction speeds to a level that Bitcoin could not...

Open Balkan , a chance for unification or rhetoric for political gain?

Albania and Serbia have a difficult historical baggage. The disintegration of Yugoslavia, the conflict in Kosovo, and the self-declared independence that followed, have created...

Profil/ Intelektualët e suksesshëm të minoritetit Egjiptian

Laçi është profili jonë i radhës për minoritetit Egjiptian, i poziçionuar në Shqipërinë Veriore, aty numërohen qindra familje egjiptiane.Të vendosur prej shumë shekujsh, egjiptianët...

Latest news