CATEGORY

Politike

Konkluzione të takimit ministror mbi integrimin e romëve

Pas miratimit të Deklaratës së Partnerëve të Ballkanit Perëndimor mbi Integrimin e Romëve në Procesin e Zgjerimit të BE(Deklarata e Poznanit) në Samitin e...

Mbështetja e BE për romët: E njëjta politikë apo një ndërprerje me të kaluarën?

Komisioni Evropian prezantoi javën e kaluar një plan 10-vjeçar për të mbështetur përfshirjen dhe barazinë e Romëve në BE. Romët janë pakica më e madhe...

Dëbimet e komunitetit rom; skandali i heshtur i autoriteteve shqiptare

Gjatë dy dekadave, autoritet vendore shqiptare dëbuan në mënyrë të dhunshme nga vendbanimet e tyre qindra familje të varfra, duke i zhytur më keq...

Raporti i OSBE / ODIHR për 30 qershorin:Fletët e votimit nuk u prodhuan në gjuhën e Pakicave Kombëtare

Misioni vëzhgues i OSBE / ODHIR, publikoi raportin final për zgjedhjet e 30 qershorit në Shqipëri, por pa dhënë një përkufizim direkt nëse procesi...

Latest news