Dhuroni për fëmijët rom dhe egjiptian/ Mjete Shkollore dhe Canta

Të fundit

Community Reporters Albania
Community Reporters Albaniahttps://reportersalbania.com
C.R.A është një organizatë jo-fitimprurëse e cila ka qëllim të promovojë gazetarinë qytetare në Shqipëri. Misioni i Community Reporters Albania është të raportojë çështjet sociale të thelluara me natyrë investigative.

Qendra Community Reporters Albania ka nisur një fushatë të mbledhur fonde për femijët Rom dhe Egjiptian që shkojnë në bankat e shkollës fillore në qytetin e Tiranës.

Fushata do të fokusohet në zonën e Yzberishtit ku ka më shumë se 30 fëmijë të cilët kanë nevojë për çanta të reja, mjete shkollore si: Fletore shkrimi, shumëzimi, lapsa, stilolapsa, goma, vizore etj.

Shkolla zyrtarisht fillon në datën 11 Shtator por kjo nismë do të vazhdojë dëri në fundin e muajit Shtator. CRA ka hapur një llogari të sajën në një prej ëebsite të sigurtë që quhet https://www.buymeacoffee.com/ ku fondet që do të mblidhen do të blehen këto materiale ku më pas do të shpërndahet tek fëmijët rom dhe egjiptian. Target grupi jonë është 15 fëmijë Rom dhe Egjiptian në total mund të kushtojë sipas oferta  18.000 lekë.

Linku ku mund të dhuroni:

https://www.buymeacoffee.com/craalbania?fbclid=IwAR3fCwC4LDXZC8O–iQ-URTXXZRExq6cr6rcwHElyh6fTBq9Y9eVPSivMkI

Më të lexuarat