- Advertisement -spot_img

TAG

Dhuroni per femijet rom dhe egjiptian

Dhuroni për fëmijët rom dhe egjiptian/ Mjete Shkollore dhe Canta

Qendra Community Reporters Albania ka nisur një fushatë të mbledhur fonde për femijët Rom dhe Egjiptian që shkojnë në bankat e shkollës fillore në...

Latest news

- Advertisement -spot_img