CATEGORY

Zgjedhje Vendore 2023

Raporti i Vëzhgimit të Zgjedhjeve Vendore  të 14 Majit për Romët dhe Egjiptianët

Community Reporters Albania (CRA) vëzhgoi Zgjedhjet Vendore 2023 për votuesit Rom dhe Egjiptian në 5 bashki (Tiranë, Shkodër, Fier, Elbasan dhe Berat ). Community Reporters...

Korçë dhe Berat/Të njëjtët kryetar fituan, premtimet për shtresat sociale mbetet pa u realizuar

Fushata zgjedhore i nxiti kryetarët që rikandidojnë të dalin në terren dhe të dëgjojnë hallet e qytetarëve. Lagjia me banorë romë në qytetin e...

Zgjedhje Vendore/ 1576 Romë dhe Egjiptianë në 5 bashki votuan për zgjedhjet vendore

Ditën e djeshme u mbajtën zgjedhjet vendore në vendin tonë ku  përqindja e votuesve ishte më e ulta në këtë 9 palë zgjedhje vendore. Community...

Latest news