- Advertisement -spot_img

TAG

Te drejtat ne pune

Zgjidhja e brendshme e mosmarrëveshjeve në vendin e punës si një nevojë për t’u formalizuar brenda ndërmarrjeve

Nga Erisa Kryeziu 779 ankesa janë depozituar pranë Inspektoriatit Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore në vitin 2022. Arsyet e ankesave të punonjësve kanë qenë...

Studimi/Shfaqja e situatës së gazetarëve shqiptarë në peizazhin mediatik”

Organizata Lajmetarja publikoi ditën e djeshme studimin për situatën e gazetarëve në peisazhin mediatik, ky studim ka qëllim hulumtimin e gjendjes aktuale në profesionin...

Latest news

- Advertisement -spot_img