- Advertisement -spot_img

TAG

Siguria Digjitale

Sa të sigurtë janë gazetarët në rrjetet sociale ?

Nga Fjona Cela Interneti është kthyer në një nga mediumet më të rëndësishme duke lehtësuar kështu mënyrën e shkëmbimit të informacioneve. Në ditët e sotme...

Kujdesi për Sigurinë Digjitale në Media

Një rritje e dukshme është vënë re në kujdesin për sigurinë digjitale në mediat e shumta, si pasojë e rritjes së rrezikut të sulmeve...

Vulnerabiliteti i Sigurisë Digjitale në Shqipëri dhe Ndikimi tek Gazetarët

Nga:Fjoralba Sinorukaj Gjatë muajve të fundit, në mënyrë sistematike, institucionet shtetërore në Shqipëri, u goditën nga një sërë sulmesh kibernetike. Fillimisht, institucionet shtetërore u munduan qe...

Latest news

- Advertisement -spot_img