- Advertisement -spot_img

TAG

korce

Korçë dhe Berat/Të njëjtët kryetar fituan, premtimet për shtresat sociale mbetet pa u realizuar

Fushata zgjedhore i nxiti kryetarët që rikandidojnë të dalin në terren dhe të dëgjojnë hallet e qytetarëve. Lagjia me banorë romë në qytetin e...

Çfarë duhet të plotësojë shteti shqiptar pasi romët fituan gjyqin në Strasburg

Fundi i muajit Maj rezultoi me fitoren e çështjes të drejtuar në Gjykatën Europiane të të Drejtave të Njeriut në mbështetje të familjeve rome...

Latest news

- Advertisement -spot_img