- Advertisement -spot_img

TAG

Gazetare

Vulnerabiliteti i Sigurisë Digjitale në Shqipëri dhe Ndikimi tek Gazetarët

Nga:Fjoralba Sinorukaj Gjatë muajve të fundit, në mënyrë sistematike, institucionet shtetërore në Shqipëri, u goditën nga një sërë sulmesh kibernetike. Fillimisht, institucionet shtetërore u munduan qe...

Latest news

- Advertisement -spot_img